چاپ کردن این صفحه
شاخص ابرهای ایچیموکو (قسمت اول)
24 نوامبر 2018 سید دانیال موسوی
(0 رای‌ها)

شاخص ابرهای ایچیموکو (قسمت اول)

ابرهای ایچیموکو (Ichimoku) یک شاخص نمودار هستند که توسط Goichi Hosoda، معامله گر ژاپنی که میخواست راهی سریع و آسان برای فهمیدن آنچه که اتفاق خواهد افتاد را بیابد، ابداع شده اند. ابرهای ایچیموکو انکان مشاهده سطوح حمایت و مقاومت را راحتتر میکنند،

در حالیکه علاوه بر آن اطلاعات کلیدی دیگری مانند تکانه و ترند آن کریپتوکارنسی را نیز نشان میدهند. مهمترین شاخص ها برای بررسی جهت معامله عبارتند از تقاطع های TK (TK Crosses)، دوقلویی های Kumo (Kumo Twists) و شکاف های Kumo (Kumo Breaks).

ابزارهای تحلیل تکنیکی مانند ابرهای ایچیموکو به دلیل اینکه موجب میشوند تخمین های دقیق تری در مورد اتفاقاتی که برای قیمت یک کریپتوکارنسی می افتد، زده شود بکار گرفته میشوند. در این مجال قصد داریم که قسمت های ابرهای ایچیموکو را برای شما باز کنیم و توضیح دهیم که چگونه استفاده از این ابزار میتواند شما را در جهت معامله ای سودآور کمک کند.

Tenkan-Sen

اولین جزء شاخص نموداری ابر ایچیموکو Tenken-San است. Tenken-San با میانگین گرفتن از بزرگترین قله و کوتاهترین دره در نمودار در آخرین بازه محور X اندازه گیری میشود. در بازارهای مرسوم طول بازه عموما 10 در نظر گرفته میشود در حالیکه در بازار کریپتوکارنسی به دلیل ناپایداری زیاد، معامله گران این عرصه این ناپایداری را با دو برابر کردن طول بازه (20 در نظر گرفتن آن) جبران میکنند. اغلب  Tenkan-Senخیز و جهش ایجاد میکند، لذا مردم به آن به عنوان سطح حمایتی نگاه میکنند.

وقتی که تکانه نمودار میتواند به عنوان نرخ شتاب قیمت و یا حجم آن کریپتوکارنسی تعریف شود؛ یک Tenkan-Sen تخت نشان میدهد که نکانه کوتاه مدت در بازار کم است. یک Tenkan-Sen شیب دار نشان دهنده تکانه کوتاه مدت بزرگ است.

با میانگین گرفتن از بالاترین قله و پایین ترین دره کریپتوکارنسی ها میتوان محدوده نمودار را تعیین کرد. نموداری که تکانه کمی دارد به این معناست که تغییرات قیمت اندک خواهد بود، که میانگین مشابهی را در یک بازه زمانی خواهد ساخت. این همان چیزی است که یک Tenkan-Sen تخت می سازد.

Kijun Sen

Kijun Sen نیز به عنوان خطی برای مقایسه شناخته میشود و با میانگین گرفتن از قله ها و دره های محلی در آخرین بازه محور X اندازه گیری میشود. این جزء میز مشابه با Tenken-San است با این تفاوت که بازه بزرگتری برای محاسبه آن در نظر گرفته میشود. بسیاری از معامله گران موفق در عرصه کریپتوکارنسی از طول بازه 60 استفاده میکنند. میانگین های گرفته شده از بازه های طولانی تر کمتر تحت تاثیر داده های پرت قرار میگیرند. Kijun-Sen همچنین نشان دهنده تکانه البته در بازه زمانی طولانی تری است.

در کل میتوان گفت که اگر Tenken-Sen بالاتر از Kijun-Sen قرار بگیرد شاخصی برای صعود است و اگر پایین تر قرار بگیرد نشانگر شاخصی نزولی است. هر دو شاخص ذکر شده از میانگین گرفتن در یک بازه زمانی محاسبه میشوند. میانگین متحرک سریعتر(بازه زمانی کوتاهتر) اگر بالای میانگین متحرک آهسته تر(بازه زمانی طولانی تر) باشد نشان میدهد که قیمت ها به سرعت روند صعودی به خود خواهند گرفت و اگر میانگین متحرک سریعتر به زیر میانگین متحرک آهسته تر سقوط کند به این معناست که قیمت ها در کوتاه مدت نسبت به بازه زمانی متوسط روند کاهشی بیشتری دارد.

Kijun-Sen به عنوان سطح حمایتی مورد استفاده قرار میگیرد، لذا برخی از معامله گران توقف زیان خود را دقیقا در آن و یا در محدوده اطراف آن قرار دهند.

محدوده Senkou AوSenkou B

جزء بعدی محدوده های Senkou میباشد. این خطوط نشان دهنده خط میانه Tenken-Sen و Kijun-Sen به همراه تغییر فاز پیش رو میباشند. سعی کنید که بازه محدوده تاخیر را 120 در نظر بگیرید. هر دو محدوده Senkou A,B به عنوان سطوح متداول حمایتی و مقاومتی شناخته شده اند.

محدوده Chikou

محدوده Chikou یک شاخص تاخیری است که با گرفتن قیمت جاری و جابجا کردن آن با قیمت های گذشته شکل میگیرد. جابجایی 30 بازه زمانی توسط محدوده chikou به شما این قابلیت را میدهد که معامله هایی درست تر و معتبر تر انجام دهید.

محدوده Chikou ای که نزدیک به سطح قیمت جاری باشد به عنوان یک سیگنال خنثی در نظر گرفته میشود. این به این معناست که در 30 بازه قبل هم قیمت در همین سطح بوده است. محدوده Chikou به منظور تایید جهت حرکت مورد استفاده قرار میگیرد، لذا محدوده Chikouای که در ناحیه مشخصی باقی بماند، نمیتواند روند رو به بالا داشته باشد.


خواندن 2210 دفعه آخرین ویرایش در یکشنبه, 04 آذر 1397 10:24