روش اجرای ICO
پروژه هایی که عموما یک ایده خلاقانه برای پیشرفت تکنولوژی با خود همراه دارند ولی سرمایه مورد نیاز برای اجرای ایده خود را ندارند، با ارائه ICO ، کوین یا توکن خود را به عموم معرفی می کنند و در طی پروسه ICO افراد با سرمایه گذاری در پروژه به نحوی سهامدار پروژه محسوب می شوند و هر زمان که بخواهند می توانند با فروش کوین هایشان سود حاصل از سرمایه گذاری خود را بدست آورند.
مشکلات ICO ها
چند روز قبل حین گشت و گذار در سایتهای کریپتو کارنسی به یک تیتر جالب به زبان فارسی برخوردم، با این محتوا؛ شروع ICO تلگرام و لینکی که به یک سایت جهت خرید کوین تلگرام باز می شد، ظاهرسایت شبیه به سایر پروژه های کریپتو کارنسی بود اما واقعا این سایت مربوط به ارائه اولیه کوین تلگرام بود؟ پاسخ خیر است، از آنجایی که همه می دانیم در حدود یک سال است همه جامعه بلاک چینی و حتی سایر افراد بی اطلاع از کریپتو در جریان پروژه بلاک چین تلگرام هستند، ولی هنوز اخبار موثقی در این خصوص وجود ندارد و بر طبق اخبار شنیده شده، جذب سرمایه اولیه برای تلگرام به صورت خصوصی اجرا می شود و هنوز عرضه عمومی برای آن وجود ندارد. البته با یک نگاه کلی به شمای سایت، همه می توانستند اسکمر بودن آن را متوجه بشوند، اما این موضوع شامل همه افراد آشنا در این زمینه نمی شود، ولی هستند اشخاصی که به چنین تبلیغاتی توجه می کنند، بدون اینکه اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشند. این یک مثال خیلی ساده از یک ICO تقلبی بود، چه بسا افراد زیادی که به امید کسب سود در این ICO ها سرمایه گذاری کرده اند، اما بعد از مدتی مشخص شده که پروژه کلاهبرداری بوده است...
البته این تمام ماجرا نیست و هر پروژه ای که با برگزاری ICO اقدام به جذب سرمایه نموده و بعد از مدتی کار خود را متوقف کرده است، الزاما یک پروژه کلاهبرداری نیست، در مواردی هم ممکن است ایده با موفقیت اجرا نشود و تیم پروژه تصمیم به توقف کار بگیرد که در این صورت پولهای جمع آوری شده در ICO را به صاحبانشان باز می گردانند.
بررسی ICO
در حقیقت سرمایه گذاران ICO ها تحلیلگران فاندامنتالی هستند، که با بررسی یک پروژه ICO آینده آن را پیش بینی می کنند که آیا ارزش سرمایه گذاری دارد یا خیر.
برای بررسی ICO یک سری نکات کلی وجود دارد:
بررسی سایت پروژه : این موضوع کار دشواری نیست و تقریبا همه می توانند این روش را انجام دهند، اگر به چند سایت کریپتو معتبر دیگه نگاهی بیندازید و کاملا متوجه بخش های مختلف یک سایت کریپتو می شوید که پروژه مورد نظر شما نیز باید همین بخش ها را داشته باشد.
یک وب سایت پروژه کریپتو کارنسی شامل چندین بخش است از جمله:
وایت پیپر، هدف، رودمپ، تیم پروژه، ادوایزرها ، شبکه های اجتماعی و ...
که در یکی از مقاله های سایت نکست مانی با عنوان «تحلیل فاندامنتال در مارکت کریپتو کارنسی» به طور کامل می توانید این موضوعات را بررسی نمایید و با یک تحلیل فاندامنتال صحیح ICO مورد نظر را برای سرمایه گذاری انتخاب نمایید.
اگر شما نیز درباره ICO ها اطلاعاتی دارید از قبیل ICOهای جدید، ICO های اسکمر، پروژه های شکست خورده و.. می توانید با ما در میان بگذارید.